deriay Kızlar istanbuldayım yarın kar gösteriyor ama kızım arkadaşıyla onu sinemaya götürmemi istiyor. hiç böyle havada yola çıkmadım, aracım yüksek bi araç ama lastiğim yaz lastiği, bilemedim. Tecrübelilerden görüş istiyorum. Mesafe 15-20 dkklık
mercankus deriay ah ah kanayan yaram mahalle arasında oturuyor park sorunumuz var oysa ehlıyet alırken çok cesurdum🤨
nnoktaa deriay istanbulda neredesiniz? Geçen haftada yoğun kar dediler. Fakat beklenen kar gelmedi. Ben anadolu yakasındayım. Yollar açık. Bi gecede yolları etkileyecek kadar yağmaz diye düşünüyorum. Yüreğinizi ferah tutun 🥰
-Eraymoms- deriay 60-70 le gidersen bir sıkıntı olmaz virajlarda da biraz yavaşlarsn yakınmış zaten yinede dikkat edin yaz lastiği sıkıntı bu havalarda
arzuyoo Kar yağarsa taksiyle gidin riske girmeye gerek yok tekerleriniz yaz lastiği ise çok iyi bir sürücü bile olsanız risk ama kar tutmaz yollar açık olursa gidilebilir
cokbilmismom deriay yaz lastiği ile 5 dk lik yola bile çıkmamalısınız bu tamamen sorumsuzluk ve başkasının hakkına girmek olur çünku kar varsa en ufak frende aracınız kayacak olan diğer Arabalarada olacak hatta cana bile gelebilir. Toplu taşıma kullanın illa gidilecekse. Haberlerde görüyorum yaz lastiği yüzünden kayan kayana
meloni deriay yaz lastiği olduğu için çıkmamanı öneririm nolur nolmaz ama teklif sunabilirsin dolmuşla minibüsle artık hangisini kullanırsanız onunla gitmeye
mavi_123 deriay kış lastiğiniz yoksa yollarda buzluysa hiç riske girmeyin derim benimde arabam jeep kar ladriğim yok ve aşırı kayıyor ağır arabalarda böyle ama eğer gideceğiniz yollar açıksa bir problem olmaz