elfhuma19 Kızlar kulağını deldirdik kızımın ama küpeyi çıkartamuyoruz siz nasıl yaptınız acıtmak isremiyorum
Ozgeasya77 elfhuma19 uyurken falan krem sürün yumuşasın bi hafta falan sürün yumuşayınca kolay çıkıcaktır canıda acımaz 🌺 kulağını derdirirken acıdımı acaba gece uyudumu benimde kızım 14 aylık bende deldirmeyi düşünüyorum ama canı acır diye de korkuyorum
Deletedmom113 elfhuma19 duş aldirdiktan sonra krem surun zaten dusta da yumusar kremlede tam ozaman cikarirsin
Mervehicip Ben kendi küpelerimide bildiğiniz dpktor eldiveniyle çıkarmıştım bide sıkıştığı haliyle kızımınkini de öyle çıkardım çok çabuk çıkıyo ellerimiz terlediği için diğer türlü biraz can yakıcı olabiliyo ama eldivenle tek seferde çıkarılıyo
Betul055 elfhuma19 yanlış yapmıslar demesi lazımdı teramisin varsa kulak pamuğu ile öne arkaya sürün yavaşça ileri geri yapın çevirin
GizemDmlSak elfhuma19 biraz krem sur teramisin fslan yapistiysa elletmiyodur krem yumusaticaktir bi kac gun cevirin kupeyi kremledikten sonra cikartmayi deneyin
elfhuma19 Ozgeasya77 Valla deldirirken acıdı ama sonra hiç ellemedi kulağını yani normalde kulağınu çekerfi ama kızarma yada huysuzluk yapmadı erken deldirmek istedim bende
Mervehicip @elfhuma19 belki küpe yapılmıştır kremleyin ilk başta biraz oynatın ama kremlemeden yapmayın belki acıyodur çevirmemişsiniz hiç ondan sonra bekleyin biraz unutsun küpeyi ondan sonra tekrar deneyin