EmirYekta Kızlar avent biberonunum emziği sarardı kaynar sıcak su ile de temizledim biberon temizleme deterjanı ile de yıkadım beyazlamadı nasıl rengini düzeltebilirim
girlandboy_mom EmirYekta kaç aydır kullanıyorsunuz fazla kullandıysanız zaten düzelmez onların da ömrü var aktif kullanıyorsanız en fazla 2 3 ay
altay2123 EmirYekta ya bende ne denedim olmadı bebeğim.gecen ay ameliyat ettik doktorumuz mama.verme.cok acikirsa elma suyu ver dedi bende verdim verdikten sonra biberon başlığı sarardı burda bekliyim.bende
EmirYekta Çok kullanmıyorum anne sütü alıyor su içmesi için kullanıyorum daha çok bazen de ayran yapıyorum o kadar ama dediğim gibi sık değil
nnoktaa EmirYekta yaz olsaydı güneş tavsiye ederdim. Güneşte beklesin rengini alır diye. Bu da aklınızda olsun 🥰
EmirYekta altay2123 sirkeyi deneyeceğim inşallah faydası olur diğer türlü kimyasalları denemek istemiyorum çünkü plastik olduğu gibi içine alıyor olmazsa yeni başlık alacağım artım 🥲
annelikyolculugumm Karbonat limon sirke karışımlı video izlemiştim. Biberon suyu ile kaynar suda bekletince temiz oluyor direkt yıkayınca çok etkili değil. Bir de biberonları içme suyu ile kaynatırsanız buğulanma olmuyor diğer türlü kireç yapışıyor ve buğulu oluyor