selambennsid 6 ay 7 günlük. Ek gıdaya da başladık demiri de sidefer kullanıyoruz. Hangisinden olur bilemedim yada başka sebebi var mıdır? Temizlemek için ne yapabilirim?
minnakanneyim selambennsid genellikle demir ilacindan oluyor ama sidefer yapar mı bilmiyorum ilaç verdikten sonra temiz bezle ağzını siliyor muydunuz
momas selambennsid sideferden olamaz oğlum 17 aylık hala kullanıyor hiç leke olmadı ki yaşayanı da duymadım
ayisit selambennsid demir lekesi olduğu için geçmez sadece fırçalayabilirsiniz parmak fırça alıp, sadece hafif rengi açılabilir.
selambennsid minnakanneyim ağzını silme olayını bilmiyordum dr de söylemedi, pamukçuk varken siliyordum ilaçtan bağımsız
Retzja Ek gıda yedirdikten sonra, takviyelerini içirdikten sonra mutlaka su içirin. Su ağzını temizleyecek. Günde 2 kez de fırçalama yapın, 1 diş bile olsa çıktığından itibaren fırçalama şart.
selambennsid Retzja evet mutlaka su içiriyorum fırçalama olayını da düşündüm ama minik diye üstüne çok durmamıştım tavsiyenizi dikkate alacağım.
selambennsid Retzja birde kullanıcı adınızı hatırlayamadığımdan sizi etiketleyemedim bir önceki postuma bakar mısınız rica etsem 🙏🏻
selambennsid momas aslında bende renkli olan demirlerin leke yaptığını duydum (ne kadar doğru bilmiyorum) deneyimli biri çıkar diye sormak istedim
minnakanneyim selambennsid ben araştırmıştim leke olmaması için silin diyordu bide arkadaşımın başına geldi oda uyarmıştı mutlaka yıka diye bende düzenli silmeye çalışıyorum
selambennsid minnakanneyim demirden sonra su vermeyi, silmeyi ve fırçalamayı yapacağım. Teşekkür ederim ☺️
KafadanTayfa Doktora sormuştum ben hangisi leke yapmaz diye de içeriğinden dolayı hepsi yapar demişti. Kimisinde de hangisini kullanırsa kullansn sıkıntı olmuyor. Ben endofer kullandim o da leke yaptı. Sorunu en aza indirmek icin İçerdikten sonra su iciriyorum dişlerini fırcalıyorum.
selambennsid KafadanTayfa dr sormak gelmedi doğrusu aklıma leke yapar mı diye oda söylemedi bu konu hakkında bir şey. Fırçalama ve silmeden sonra lekeler geçiyor mu yada azalma oldu mu?
ayisit selambennsid maalesef oluyor, her demirden sonra mutlaka su verin. Süt dişleri dökülene kadar düzenli bakım yapmalısınız ki çürüğe çevirmesin. Gece yatmadan mutlaka ama mutlaka fırçalanmalı ve yine yatmadan meyve,bal,pekmez gibi şekerli gıdalar vermeyin.