orkide123 Kızlar bugün bebeğimin karnında kırmızı lekeler çıktı ilk defa bugün götürdük doktora süt ürünlerine alerjisi olabilir dedi 4 aylık bebeğim her zaman yediğim şeyler aynı alerjisi olsa yeni doğduğu zaman belli olmazmıyfı
biricik9 orkide123 bende tam bilmiyorum benim de bebeğim 3 aylıkdi yüzünde egzama çıktı sonra alerjik bir bebek oldu doktorum küçük olduğu için test yapsakda belli olmaz dedi dikkat ettim yaşadığım şehirde alerji doktoru ve testi yoktu bende Mersin’e gittim çok iyi bir doktor var ona gidip yaptık sırtına 1 den 50 ye kadar sayı yapıp birşeyler damlatti sonra kan alındı 15 veya 20 dk sonra gelip baktı bize detaylı herşeyi anlattı nelere var nelere yok söyledi şuan 1 ay diyetteyiz alerji maması kullanıyorum benim oğlumun özellikle özel bölgesinde oluyor döküntü pişik gibi ama böyle sivirce tarzı kabarmalar felan ona göre bir krem karışımı söyledi yaptırdık çok şükür o iyi geldi bakalım ama en tehlikeli alerji kuruyemişmis doktor onu evde yanlız başına asla tadım verme deneme anca bizim gözlemimiz altında yapacağız dedi bakalım nasip çok zor
tunabebekh alparslan38 bizim 2. Ayında ortaya çıktı raporlu mama kullandık alerjisi için şimdi ek gıdaya geçtik alerji ilerledi alerji testi yaptırıcaz çok dikkat etmek gerekiyor
alparslan38 tunabebekh evet çok doğru ama bı döküntü için alerji diyemez bizde yaptırdık alerji testi 4 aylıkken bişey çıkmamıştı bizimkinde
tunabebekh alparslan38 bizim sadece döküntü değil kusma popoda kızarıklık aşırı gaz ve huysuzluk vardı süt proteini alerjisi dedi doktor ona göre mama verdi sonra biraz rahatladı
orkide123 @alparslan38 karım belgesinde bugün oldu sadece benek benek kızarıklıklar vardı bide bi kaç gündür yanakları da kuruluk var gibi hafite kızarık
alparslan38 orkide123 bizimde ilk öyle oldu ama direk alerji demedi doktor atopik dermatit denildi sonra alerji testi yapıldı çok geçmiş olsun
gamze8685 Benim kızımda 5,5 aylık agız kenarının cevresi burnu ve gözaltında kızarıklıklar var süt ve süt ürünlerini kestim ayrıca kapya biberide yemiyorum ama hala gecmedi kızarıklıklar ve bağırsakları gır gır sürekli karnı agrıyo alerjiden muhtemelen