mmelek34 mervera53 Ben kullandım ravla markanın. Düzenli kullandığım ay bebeğim 1.5 kilo almıştı ondan sonrasında aklıma geldikçe kullanmaya devam ettim bitirdim şu an bebeğim 7 buçuk aylık kaza oruçlarımı tutayım dedim sütüm direkt etkilendi büyük ihtimalle Ramazan ayında tekrar alabilirim ben memnun kaldım açıkçası
feniks mervera53 ben kullandım açıkçası arttırma olmadı sadece kalitesini arttırdı daha sarı ve yağlı bir süt haline geldi
mervera53 capt bede aynı şekilde ravla almak istiyorum fakat yorumlarda şişirildiğini fenomenlerin olumlu yorum yaptırdığını söyleyenler var 😅
mervera53 adaatuna sütü arttırıp yağlandırdığı bebek kilo alımını ciddi şekilde arttırdığını söylüyorlar
capt @mervera53 ya evet yorumlara ben de pek güvenemedim 😬 ama bebeğime ravlanın zeytinyağını aldım ondan çok memnunum. kendim rezeneden devam 🤪
mervera53 mmelek34 teşekkür ederim yanıtıniz için .. 🌹solgarın b12 vitaminini aldım sonrasında ravlayı da bir deneyeceğim
mervera53 feniks miktarı değil de kalitesi artıyor deniyor , benim bebeğim memede çok az kalıyor, kilo alımı da çok değil bi şans vermek istedim .. yanıtnız için teşekkür ederim.