mutlulukkkzamani Mutfak dolabı yaptiracm L şeklinde kapıdan sonrası dönecek Kırık beyaz renk olarak düşünüyorum renkli yada koyu sevmiyorum tam beyazda olmasın kırık beyaz olsun Ztn tavanla bir yapacam alta yerle bir kaplamalı olacak Kararsız kaldığım kulplu mu olsun kulpsuz mu Şimdi leke olmasını istemem benm kaynana gol sürekli gidip geliyorlar hep dokununca leke olmasını istemem Bide mat düşünüyorum parlak olsa daha çok leke göze çarpar diye mat en azindan sileceksin leke tutsada hemn göze carpmaz ışık vurduğunda belli olmaz diye Gorselerden hangisi mantıklı renginde atacam Sonra pişman olmim fikriniz varsa diyebilirsiniz 
beybitolat mutlulukkkzamani ikiside çok güzel ama bence kulplu tercih etmelisiniz. Yoksa çok leke olabilir.
05012025 mutlulukkkzamani asla mat yaptırmayın yatak odası dolaplarını mat yaptırdım cok pişmanım aksine mat daha cok leke bırakıyor
betul97_ mutlulukkkzamani Ben mutfak dolaplarım üst taraftakiler tavana kadar hafif krem gibi yani bembeyaz değil alt dolaplarımda koyu gri üst taraftakiler tokmak şeklinde kulplu alt taraftakiler de uzun eve geçince görsel atarım memnunum.
Marianne mutlulukkkzamani benim dolaplar ortadaki tarz, lake boya yaptırdım. Kulpları da bronz renginde, böyle uzu değil, kısa üstü kapalı aşağıdan parmaklar girecek şekilde. Lake yüzeyi silmek daha kolay. Tezgâhı porselen öneririm, leke tutmaz.
mutlulukkkzamani beybitolat evt bende öyle düşünüyorum ztn iki çocuk o kadr iş arasında sürekli silmek de istemiyorum Teşekkür ederim pki kulplar siyah mi Gold mu olmalidir
beybitolat mutlulukkkzamani ben gold hastası biriyim ama evinizin renk uyumuna göre tercih edebilirsiniz. Eviniz açık tonlarda ise gold daha koyu tonlarda ise siyah seçin bence
mutlulukkkzamani betul97_ nasıl duruyor görsel atabilir misiniz acaba Bide mat mi dolaplar yoksa parlak mj
mutlulukkkzamani Marianne teşekkür ederim görsel atabilir misiniz acaba Bide dolaplar mat mi iyi parlak mj
Marianne mutlulukkkzamani parlak dolaplar, resimdeki gibi bem beyaz lake boya. Mat yaptırmayın, pişman olursunuz. Parmak izleri çıkmıyor mat yüzeyden.
metomom mutlulukkkzamani lake mat iyi parlak iz gösteriyor ben geçen sene yaptım sabah uşak mendille sildim harika
O1Anne mutlulukkkzamani ben akrilik kum beji yaptırdım gayet memnunum benek şampuanı ile temizleyince parlıyor adeta tabi zevk meselesi ben parlak severim ✨
bittercikolata__ mutlulukkkzamani 2 model de çok güzel ama kulplu en iyisi ya diğeri daha çok lekelenir
mutlulukkkzamani bittercikolata__ pki kulplar Gold mu siyah mi iyi bide parlak mi mat mi hangisi iyi olur
surprizbebe mutlulukkkzamani balon kapak tercih ederseniz parmak izi çok belli olmaz ama o kapaklara kulp da çok yakışıyor. Ben yeni yaptırdım balon çok sevmeme rağmen bir anlık gaflet akrilik yaptırdım ve kulpsuz😢 sürekli parmak izi. Üst dolaplarım çok parmak izi oluyo yukarı doğru açıldığı için kapatırken ister istemez parmak değiyor.
mutlulukkkzamani surprizbebe en kokrtugum şey o yüzden kulplu yapacam Pki mat mi iyi parlak mi hangisi
mutlulukkkzamani betul97_ tamam teşekkür ederim yeni evime yapacam pişman olmak istemiyorum kaldığım eve ikinci el yaptırdık ama hepsi üst jeletinleri kalkmış baya eski olunca hiç anliyamiyorum
Marianne mutlulukkkzamani yatak odamdaki dolaplar mat yüzey, orda yine o kadar pislenmiyor, bazen kremli elle dolabı açınca hemen iz kalıyor bir de çıkmıyor. Baya uğraştırıcı.
surprizbebe mutlulukkkzamani ben parlağı sevmedim sevemedim. Akrilik cappucino renk yaptırdım evet güzel ama benim tarzım aslında biraz daha retro idi. Temizliği kolay falan dendi ama bence değil ya parlak zor…
betul97_ mutlulukkkzamani Mat parmak izi değil de Aygaz’ın üstündekilerde yağ lekesi oluyor ya da alt dolaplarda su lekesi cifle sildiğimde geçiyor hani öyle parmak izi filan olmuyor