erszgldn Bebeğim 7 buçuk aylık uykuya dalarken başını sağa sola döndürüyordu şimdi 3 4 gündür gün içinde de hızlı şekilde sallıyor sizlerin başına da geldi mi endişe duyabileceğim bir durum mu
emos06 erszgldn benim 5.5 aylık oğlumda geçen gün yaptı sağa sola salladı kafasını bir iki kez ama ayakta sallayarak uyutuyorum ona yordum sallanmaya alıştığı için yapıyordur diye düşündüm.
beybitolat erszgldn benimkide 1 yaşında oyın diye ara ara yapıyor. Hatt genelde doyduğunda. Herşeyi takmayın kafanıza. Şuan öğrenme zamanları
minikmucizemm19 erszgldn benimde bebeğim 8 aylik olacak yarın fakat 4-5 gündür dediğiniz gibi yapıyor yemek yemek istemediğinde uyurken yapıyor anlam veremedim
Cerenncee erszgldn benim bebeğim de yapıyordu hatta burda ben de post açmıştım. 1 yaşını geçene kadar devam etti yapıp yapıp gülüyordu yani komik mi geliyodu bilmiyorum.. sonra ilgilenmedikçe bıraktı
Retzja Diş ağrısından, baş ağrısından, kulak ağrısından, uykudan, oyun amaçlı, ilgi çekme amaçlı yapabiliyor bebekler bunu yaş fark etmeksizin. Endişelenmeyin.
ded_11 erszgldn evet benim geldi canım kulak enfeksiyonu varmış gittik foktora öyle dedi ağlıyordu da
yasemin0000 erszgldn bizimki de 11 aylık uykusu gelince yapar :) mesela bugün gündüz uykusundan erken uyandı yarım saat geçti kafasını sallamaya başladı biraz salladım uyudu hemen