mpolaat Yeni anneyim ve eve robot supurge almak istiyorum. Daha onxe xiaomi kullandim harita hep bozuluyordu. Kullandiginiz onereceginiz bir makine var mi? Max 30 bin butce
Deletedmom2987 mpolaat 1 hafta oldu roborock Q8 max pro aldım hem süpürüyor hem paspas yapıyor roborock serisine bakabilirsin
dmlmrt8 Deletedmom2987 kesinlikle öyle bende roborock ve dreame arasında kalmıştım evde kedim olduğu için kıl ve tüy toplama özelliği olarak daha iyi olan dreame tercim ettim fiyatı 25 bin civarı
Deletedmom2987 dmlmrt8 kedim yok ama evim kaloriferli gerçekten hakkını veriyor süpürmenin her seferinde şok oluyorum 😄
dmlmrt8 Deletedmom2987 evet öyle gerçekten zaten aralarında sadece fırça özelliği farkı vardı baya araştırmıştım o zaman lar . Şimdide elektrik süpürgesi arayışındayım başlık açıcam hatta öneriniz varsa çok memnun olurum
kelebek671 mpolaat Şımart kullanıyorum yıllardır ayrıca çok Uygun ve güzel 3 farklı makinesi var robot olarak
nanelimon19 mpolaat roborock Q8 max pro kullanıyorum iyi ki alımışım diyorum çok memnunum indirimle 17 ye almıştm
dmlmrt8 iremsena_98 Dreame L10s Pro ultra heat Herseyinden memnunum güzel çekiyor haritalaması da iyi şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım tek problem süpürgenin üst kısmı yüksek olduğu için benim koltuklarımın altına girmedi