Pinareslem 43 günlük bebek altı temiz karnı tok gazı yok ağlamıyor da uyumuyor da şaşırdım kaldım ne yapacağımi
isimsizdry Pinareslem piş piş yada Kolik sesi açıp kucağınız da ayakta durarak uyutmayı deneyin birde gözlerini kapatın
Pinareslem adaatuna gündüzde öyle pek uyumuyor emerek uyuyor hep gece gündüz kucakta uyuyup kalıyor yatakta uyumuyor
annelikyolculugumm Etrafta ki uyaran şeyleri kapattınız mı ses ışık vs? İlaveten gözlerinin üzerine mendil gibi bir şey kapatabilirsiniz ortam karanlık da olsa. Kızım da 3-4 saat hatta 5.5 saat uyumadan durabiliyordu bu nasıl yenidoğan diyorduk 🙄😶
Pinareslem isimsizdry onu da yaptım kaç tane ses açıyorum her gün değişik değişik belki uykusunu getirir diye ama yok. Gece artık ana kucağına koydum salladım öyle uyudu geri de kaldırmadım kaldırınca uyanıyor 3.30 da uyudu 2 3 saat sonra uyandı geri uyumadı bende babasına bıraktım yattım o uyutmus hemen
dmrcesra Benim bebem üç aylık sabah 7 buçuk bi uyanır akşam 8 den sonra hatta 10 a kadar bile sürüyor asla gözünü bile kırpmaz sonra uyur her iki saatte bir uyanır millet bana inanmıyordu nasıl uyumaz diye ama çocuk böyle yani elden bir şey gelmiyor
dmrcesra Kendi memede uyuya kalana kadar emsin çekmeyin hiç 45 dk falan illa yorulup uyur belki bide onu deneyin
dmrcesra Pinareslem benimki seninkinden daha kötü ben bir fil uyumuyorum uykusuzluktan beyin cerrahisine randevu aldım benimki uyku nedir bilmiyor doktorlar normal diyor doğduğundan beri böyle sıfır uyku
isimsizdry Pinareslem valla bizde de durumlar aynı saatlerce hem kucağım da hem ayakta sallıyorum uyumuyor tam dalmıyor babası 5 dakika da uyutuyor