Nurnur41 Kızlar balgamlı öksürük çok hafif ishal var dedim seruma zofer adlı ilaç eklendi araştırınca kanser ve kemoterapi hastalarına kullanıldığı yazıyor tedirgin oldum açıkçası sonrasında sorun aynı durumu yaşayan oldumu?
babyandmom_ Nurnur41 Kusması varsa mide bulantısı için de kullanılır. Sadece kanser hastalarına uygulanan bir ilaç değil. Gebelikte bulantı durumunda dahi kullanılır
mobesebesir Nurnur41 bulantı ilacı sadece kanser hastalarına kullanılmıyor bi farklısıni hamileyken kullanmıştım
Pamukprenss Nurnur41 o ilaç ishal kusma yaşayan kişilere yapıluyor. Kanser hastalari kemoterapi aldığında midesi bulandığı için onlarada yapılıyo
Nurnur41 babyandmom_ ama 2 yaşında bir çocuk için uygun mu şiddetli kusma ishalide yoktu tedirgin oldum araştırınca ağır bir ilaç olduğunu okudum
bmerveee Balgamlı öksürükte kusmada olabiliyor onu düşünüp zofran kullanmış bulantı ilacı çocuklarda bulantılarda ilk tercih edilen ilaç korkmayın çocuk hemşiresiyim
Nurnur41 Pamukprenss anladım ağır bir ilaç olduğunu okumuştum o yüzden sormak istedim bebeklere uygunmu diye