Nikita aysenuroz bol bol su içireceksiniz. Mesanesi küçücüktür zaten. Hemen dolar ve çişini yapar. Biz çok numune verdik. Oradan biliyorum. İdrar rengini o kadar koyu olması zaten susuz kaldığını gösteriyor. Sonunu şimdi gördüm. Çok geçmiş olsun
siem aysenuroz yapana kadar ılla bekletiyorlar müsade odasında doktorngerek duyarsa kan tahlili de alıyor aynı durumu yaşadım hiç yapmıo degıldı Ama çok az yapıyordu hiç bezı ıslanmıyodrdungıbı baya bı bekledikten sonra yaptı belkı kan alınıncs korkudan yapmıstı bilmiyorum az da olsa tahlili vermiştik Enfeksiyon çıkmıştı doktor oyüzden olduğunu söylemişti
aysenuroz mavisevgim 18 aylık konuşmuyor ki eş zamanlı da hasta ve köpek dişi çıkıyor hangisini ağlıyor anlamıyorsunuz
alparslanmomms aysenuroz çok geçmiş olsun . Benim bebeğimde bu sabah kuru uyandı . Normalde çok fazla idrar yapardı . Ama gün içinde normale döndü. Sadece gece yapmamıştı . Şu an çok endişe ettim
aysenuroz alparslanmomms hayır hayır yapıp yapmamak değil aslında endişelenmeyin. Daha sonrasında dolu dolu idrarını yapıyorsa idrar yapmayı tetikleyecek etkeni olmadığı için yapmamıştır bizimkisi öyle değil 2-3 gün içinde idrarda azalma oldu ve sonra kesildi idrar
alparslanmomms aysenuroz öyle miii iyi o zaman ya . Şu an nasıl durumu peki inşallah iyidir . Benim bebeğim dün biraz az süt içmişti ona bağlıyorum . Yarın sabah yine bakacağım takipte olayım 🙏🏽