Areliminannesi Kızlar sütyen takmak sütü etkiler mi takma sütün gelmez dediler takmıyordum emzirme sütyeni değil normal sütyen
deletedmom1212 Areliminannesi valla canim ben sutyen takınca goguslerim daha cabuk doluyor ama takmayinca sönmüş balon gibi oluyor
Kusannesi Areliminannesi süt kanallarını sıkıyor gevsek olması lazım. Ben penye sütyen takıyorum aynı kalıplı dolgulu gibi ama teli yok hiç bi yerinde
Zehra_Asiye Areliminannesi tak canim takmayinca büyüyorlar iyice. Cok sıkı olmasın. Ben sıkı olani da taktim bir sey olmadi ama senin için rahat etsin sıkı takma.
Deren_Hatun Areliminannesi 5 buçuk aylık kızım var ilk ay hariç hep sutyen takiyorum hem de kucultturucu olanlardan. Ama sütümde sıkıntı yaşamadım.alakasi yok
Kusannesi CinarciginAnnesi hayır kuzum normal sütyenlerimiz gibi ama kuması penye ve telleri yok aynı kalıplı. Foto ekliyorum
CinarciginAnnesi Benim göğüslerim zaten küçük normal desteksiz sutyen taksam bile içinden çıkaramıyorum tutamıyorum göğsümü sutyen engel oluyo penyelerden taktım bu seferde herkes şekilsiz duruyo sarkar hemde dediler rahat edemesem de takicam sutyen mecbur
Kusannesi https://i.hizliresim.com/4I6xT2.png Bunlardan kullanıyorum normal sütyen ama teli yok cok rahat
Kusannesi CinarciginAnnesi kompedandan almıstım kuzum ortası zikzak ipli olanlarda var süslü falan😀 aynı telsiz ama kalıp gibi