badevera Kızlar bugün 2 ay kontrolüne gittim kızımın vajinal bölgesindr labial şinesi yani yapışıklık varmış doktor altını değiştirdikçe orayı aç yavaş yavaş dedi başına gelen var mı düzelir mi
vildndnmz badevera sizi korkutmak gibi olmasın ama benim kızım şuan 4buçuk yaşında yeni atlattık diyebilirim bizde 4 aylıkken fark ettik ve cerrahi doktoru açtı sonra yine kapandı derken 5 6 sefer açtırdık kapandı çok zorlu bi süreçti kızımda travma kaldı resmen doktor diyince bile ağlamaya başlıyor artık 🥲
durum44 badevera maalesef benim bebişte de var sık sık kapanıyo erken fark ediyorum hiçbir zaman tamamen kapanmadı. Ama bu durum can sıkıcı çünkü yavaş yavaş kendi de rahatsız olmaya başlayacak bu durumdan. Krem de önermedi doktorlar kıllanma yapar diye.
badevera vildndnmz sizinki tam mı kapalıydı yani intenryte baktım tam kapalılar daha sıkıntılı bizimki çok hafif alttan kapalı gittikçe ilerliyor mu boyutu
vildndnmz badevera tamamen kapalıydı bizimki ama idrarını yapmakta sorun yoktu veya bi enfeksiyonda olmadı
vildndnmz Benden size tavsiye oraya fazla müdahale ettirmeyin sizde etmeyin krem vs falan çok sürmeyin çünkü bizim şuan çocuk masturbasyonuna döndü iş.. orasıyla fazla uyarıldığı için bide bunun için pedegogla görüşüyoruz 😥