kubrakaradumann Kızlar gittiğiniz yerlerde uyuyabiliyor musunuz benim önceden uyurdu ama büyüdükçe uyumamaya başladı az önce dağ evimiz var oraya gitmiştik pikniğe uyumadı uykusu da geldi eve döndük bi tek benim oğlum mu böyle ya😕
gg3848 kubrakaradumann benim kızım uyumuyor çok eziyet ediyor sürekli uyanıyor alışana kadar gittiğimiz yerden geri dönüyoruz zaten😂 ama evde de uykuları sıkıntılı zaten benimkinin
beybitolat kubrakaradumann doğduğundan beri kimsenin evinde uyumuyor. Annemlere gittiğimde bile uyku saatinde eve dönüyorum 1 yaşında şuan
nnoktaa kubrakaradumann gece uykusu ise evet uyuyor. Ama öğle uykusunu memeyi kestiğimizden beri başka evde uyumuyor. Ben de zorlamıyorum.
Pamukhanim_ kubrakaradumann Başka bir yerde meme hariç uyumuyor sadece arabada uyur dışarı çıkınca gece uykusuysa bebek arabasında uyur sadece
maygirl kubrakaradumann arabada ve bebek arabasında uyurdu.çok elzem bi durum yoksa uyku saatlerinde pek çıkmazdık zaten.Halen çıkmam yol uzaksa çıkarız oda arabada uyuyor diye.
UrbanMom kubrakaradumann asla uyumuyor en sık anneme gidiyorum onlarda da beşik var orada uyutuyorum bazen ama orayı bile bazen istemiyor