BarlasBebekk Bebeğim anlam veremediğim biçimde sürekli emmek istiyor ancak bunun yanı sıra o kadar sık kusuyor ki bazen yetişemiyorum sebebi ne olabilir ..???😫
Ceydakoruc BarlasBebekk sürekli emdiği için fazla sütü çıkartıyodur muhtemelen eğer kusmuğunda koku renk değişimi yoksa ve fışkırarak kusmuyosa korkmayın
Ozgeackgz-0 BarlasBebekk şimdi doyduğunu anlayamadığı İçin devamlı emmek istiyor ee midede fazlasını atıyor arkadaşın dediği gibi fışkırmıyor vs yooksa sorunda yoktur 2 aylık olucaz bizim kusmalar hala devam ediyor eskisi kadar olmasada
Hilalceylin BarlasBebekk benim bebeğim de sürekli emmek istiyodu ve sütü hep geri çıkarıyodu, kusuyodu bi de değişik bi ses çıkıyodu emerken doktorumuz reflü olduğunu söyledi sütü geri çıkarması kusması reflüden dedi şimdi baya düzeldi ama
Seda06 BarlasBebekk 3 günlük bebek tabi ki sürekli emmek isticek. Daha yeni gelmiş dünyaya size sizin kokunuza ihtiyacı var. Güle güle büyütün inşallah
BarlasBebekk Ceydakoruc dolu dolu kusuyo ve sütümün şuanki renginde yani sarı kusuyor fıskırmıyor ama yine de korkutuyor
HaleCvs Ceydakoruc fışkırarak kusması ne gibi bir sorun teşkil ediyor benimbebrğim tam 2 aylık o şekilde kusmaları oluyor 🤔
12sb HaleCvs reflü olabilir demişti doktor benim bebeğimde 2 aylık ilaç filn vermedi daha çokküçük dedi