annevebebegiii__ Sorum annelere kaç saat uyursanız yeter 8 saat falan iyi bence ya uyku için gün içinde de yarım saat bir saat şekerleme mis gibi ☺️☺️
Pamukhanim_ annevebebegiii__ yani normal bu ama bana şuan şöyle kesintisiz 2 gün lazım o kadar tükenmiş bitmiş durumdayım ki çok uykum var😴🥱
mamacitaa_ annevebebegiii__ eğer gece hiç uyanmayacaksam deliksiz olucaksa 5 saat bile yeter 😊🥹 ama bölük porcuk oldu mu çok zor iste
emirefemom annevebebegiii__ Oğlum küçükken uykusuzluğa alışmıştım 4 saat olsa bile yetiyordu mecbur fakat 4 yaşına geldi biraz rahat ettim en az 10 saat uyuyorum ya yine hamileyim az uyuyacağım günlere az kaldııı🥹
Gldekpnci annevebebegiii__ 10 saat gece uykusu sonra şekerleme tarzı 1 saat gündüz misss gibi olurum 🥰🥰
Hndsmom emirefemom 4 yaş nasıl acaba 2.5 yaş ağlamalarla geçiyor çok yoruldum. Uyku bile keyif vermiyor artık bana
emirefemom Hndsmom 4 yaş inat yaşı resmen istediği şey olmayınca ağlıyor direkt ve günde 297373299202 kez soru soruyor cevapları da beğenmezse soruları tekrarlıyor gece uykuları hasta vs olamadığı sürece güzel akşam 9’ da uyur sabah 9’ da kalkar