Gul-42 PinarAtay merhaba bende baslayacagımda sıfır matematıkten baslayacagım mehmet bılge yıldızımı alayım
Gul-42 PinarAtay sıfırdan mı anlatıyor hıc temel yok bende o yuzden mehmet bılge yıldız olur mu temelsız bırıne anlatmıyor sankı
PinarAtay Gul-42 Mehmet bilge yıldız da olabilir ona tam bakmadım ben ama bakanlar memnun başka bir kaynak olarak benim hocam Şenol hocayi da onerebilirim
Gul-42 PinarAtay evet onuda gordum sımdı sıparıs verecektım cunku hıc temelım yok tarıh celal hoca matematık mehmet bılgeyle baslayım aslında ben ıngılızce öğretmenıyım ama onda atama yok denecek kadar az artı ıngılızce calıscam eskı adıyla egıtım ags falan filan ısı cok uzun saglık yonetımı okuyorum 3. Sınıfım cıft yıla o yuzden gırecegım en son 76 ile kapattı
PinarAtay Hakkımızda hayırlısı olsun bende orman mühendisi mezunuyum ama düz memurluk için çalışıyorum gönül ister kendi mesleğimi yapayım ama kendi bölümüm mülakat ağırlıklı alıyor. Bende tarih Mehmet celal hoca ile ilerliyorum
Gul-42 PinarAtay amın ınsallah hocam bende oyle ısterdım ama malum atama sayıları cok dusuk ınsallah ıyı puanlar alırız