Prensesannesi_24 Kızlar bi şüphem yok ama eğer olursa diye yazıyorum . Ertesi gün hapını daha önce hiç kullanmadım nasıl birsey hiç görmedim bile bilmiyorum yani . Şunu merak ediyorum bu hapı evde bulundurabilir miyim her ihtimale karşı
Tatlican Prensesannesi_24 Çok paran varsa bukundurursun tabi🤣Şaka bir yanada yılda en fazla 3 kere kullanılıyor galiba.oyüzden evde bulunmasına gerek yok. Bir kutuda tek içimlik ve şuanki fiyatını bende merak ettim. Kızım bebekken almıştım.
Aklimideliricem Evde bulundurabilirsin tabi ama bu hap hormonlarla çok oynadığı için yılda 1-2 kere kullanabiliyosun yani korunmiym her seferinde içerim gibi düşünme
beautifulmother2023 Tatlican aynen bence de zaten tek kullanımlık çok acil bir durumda kullanmanız gerekirse bile nöbetçi eczaneden bile temin edebilirsiniz yani 🤗 ama ben bir kere deneyimledim ve dört ay regl olmadım … Hormonları alt üst ediyor Deneyimim böyle oldu benim 😶🌫️
Tatlican beautifulmother2023 Bana hiç bir şey yapmamıştı. Kabe’de adet geciktirici kullandık. Kardeşimin adet düzenini çok bozdu. Ben aman maşallah diyeyim kendime 🤣Oda düzensizlik yapmadı. Kimisine şiddetli agrı yapıyor.
Tatlican beautifulmother2023 nöbetçi eczaneden bile temin edebilirsiniz yani 🤗 Çoğu adam gitmiyormuş gece gece 🙄🙄Bencillikten başka bişey değil
cakebabe Tatlican ay ben ölecektim ağrıdan çok kötüydü düzeni bozmadı ama doğum sancısı gibi ağrı olmuştu resmen
Tatlican Prensesannesi_24 Gece gece haşna fişne peşine koymayı biliyorlar ama 😡Eczaneye gitmek zor geliyor😡