Valide-Ayse-Hafsa-Sultan betul97_ züleyhanın Yusuf diye yakarışları bitirdi beni 🥲 ama ve yaşlı bir halde kokusundan aradığı sahne çok etkilemişti
betul97_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Normal zamanda internetten izleyince ramazanda izlerken ki zevki alamıyorum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan mamacitaa_ ya ilk bölümler sarmaz ama sonrası güzel oluyor çabuk sıkılan biri misin
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan mamacitaa_ biraz sabırlı olman lazım canım diziye alışma süreci 3 bölüm alıyor
dygusalmom97 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aziz mahmud hüdayi aşkın yolcuğu bi önceki sene olan dizinin adı bu arada hepsini izledim favorim Yunus Emre 💞
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan dygusalmom97 aaa evet nasıl unuttum ya bugün sınava girerken telefon almak yasak eşimin numarasını unuttum 😆
mysohn7 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yamak ahmet vardı çok severim arada aklıma düşer hemen açar izlerim 😁 her izlediğim zaman da sanki ilk defa izliyomuş hissi verir
dygusalmom97 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan o da bişey mi ben 15 yıllık numaramı unuttum😂 bebekler b12lerimizi bitirince bizdir🫣