Egeninannesi28 Merhaba oğlumu 32 günlükken sünnet ettirdik 3 gün hemen uykuya dalsın acı çekmesin diye ayağımızda salladık ama şuan 11.5 aylık olduk hala ayakta sallanmadan ve emziksiz asla uyumuyor siz neler yaptınız nasıl devam ettiniz yardımcı olur musunuz
AyseAlyamm Egeninannesi28 bende şurada bekliyim 15.5 aylık hala ayakta sallıyorum . Hatta şu an bile 🤦🏻♀️
Poyrazcansu Egeninannesi28 bende şuracıkta bekleyin bende aynı durumdayım gece milyon kere kalkıyor ayakta sallanmak istiyor bizde 11 ay 4 günlüğüz
Denizincanii Egeninannesi28 Walla zor canm auak ilk baslrda kurtarci gibi geliyor uyusnda diyor insan benm oglumda 2.5 aylik iki ay boynca sallndi artk alsknlik haline gelmisti gece ikiden uyanir sabaha kadar sallnmak isterdim nasl basardm bende bilmiyorum Allah yardm etti simdi ne gunduz me gece hicbir sekilde sallamiyorm emzirip birakiyorm uyksuda daha iyi masallah sadce suna dikkat ettim uyumak istemeynce uyutmadim oyle oyle birakti
Sdtcvkfrkn Denizincanii Ben 4. Ayımıza kadar hiç sallamadım hep meme de kucağımda yada kendi kendine uyurdu hatta hiç kundakta yapmadım doğru düzgün ilginç bi şekilde 1 haftadır çocuk kundak yaptırıp ayakta sallayınca uyuyor 😀 herkes ay ne iyi emerken yada kucakta uyuyor şöyle böyle derdi ama ne oldu bilmem çocuğa. Ay ay huy değiştiriyorlar bebeklerin ne yapacaklarına belli olmuyor
Egeninannesi28 Bi zamandan sonra gerçekten çok zor oluyor en büyük istegimdi desteksiz uyumasi ama malesef olmadi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah
Denizincanii Tazeanne0134 iki ay12 gunluk aramzda cok yokmus ikinci ay asisi oldnz mu oldysanz ates huzrszluk yapti mi
Tazeanne0134 Denizincanii hayır balım daha olmadık daha 20 martta yaptıracam aşısını inşallah senin kaç gün var aşısına inşallah ateş huzursuzluk yapmaz
43375158 Denizincanii biz bugün ikinci ay aşısını olduk.biraz zor gerçekten,ateşlendi ve huzursuz normalden daha fazla uyudu,elimde ateş ölçerle dolaşıyorum gece nöbetteyim.inşallah kolayca atlatırız
Denizincanii Tazeanne0134 biz yarin yapacagiz asiyi zor geciyormus gitmeden bir cay kasigi calpol wer dedi doktor bugun yikadim yikamayin diyebilirler insallah rahat atlatrz
Tazeanne0134 Denizincanii inşallah canım banada ateş yapmazlar dediler hatta ben post açmıştım burda ama bebekten bebeğe değişir canım ben ateşi çıkmadan vermem