mero33 Kızlar 8 aylık bebeğinizin kilosu kaç biz bugün doktora gittik kilosu 8.300 biraz düşük dedi sizinkileri de öğrenmek istedim çokmu altında yani anlayamadım
ogretmenanne2024 mero33 bebeğim o aylarda 6 buçuk kiloydu hep kilosu geriden geldi şu an 17 aylık 9 kilo
aysebb mero33 Hayır gayet iyi. 8 aylık bir bebeğin en az 7 en fazla 10 kg olması beklenir. 8300 ideal yani daha ne olsun. Ki bu aylarda kilo alımı durur az olur
mero33 ebrusafura ya bu aralar çok hareketli zaten artık ve iştahı saçma bi şekilde kapandı ek gıdayı da çok istemiyor memede de çok durmuyor
simseklivekalpli mero33 doğum kilosu kaç? Doğum kilosu 3 kg olan kızım 1 yaşında 8 kiloydu normal demişlerdi 😃
mero33 Doktor da sonradan takılacağın bişey yok gelişimi gayet iyi dedi yani anlarsınız ya benim aklımı tırmaladı yinede
12betul mero33 Ayda 8.365 di ebe gayet sağlıklı benim için göz teması hareketleri bakışı algısı önemli dedi . Ki çok haklı . Yine aynı şekilde 1 yaş 9.300 yine çok sağlıklı gayet iyi . Dünya obeziteden geçilmiyor ne kilosu diyor