Rabia16 18 Aylık oğlum sinirlenince sürekli kafasını vuruyor. Oyuncaklarla oynarken durup dururken bir anda sinirlenip kafasını vurmaya çalışıyor. Başına gelen var mı lütfen yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor, nasıl baş edebilirim?
ozdenizzz Rabia16 benim yeğenim öyleydi biliyo musunuz bi anda baaam diye atıyordu kafasını yere korkuyoduk biz sonra kardeşim kafasını vurduğu zaman ona bakmıyordu ilgilenmiyordu bilerek bi süre sonra bıraktı.
Alpimkalbimm Rabia16 13.5 aylık bizde de başladı cat çat kafasını vurması var. Burada okumuştum biri bu sebepten norolojiye götürmüş 5 yaşına kadar bir yere vurma ve başına vurma doğal demiş doktor. Benimki 1 hafta yaptı unutmak üzere hiç tepki vermedim şimdi de rockçılar gibi sallıyor 😂
Pembepremses24 Rabia16 Ben bi kere of annecim ya diyerek kafamı yere koymuştum bacaklarımın arasına kızım 1 yaşında bunu görünce hemen kaptı biraz yaptı sinirlendikçe sonra geçti bende bi daha hiç yapmadım korktum çünkü bildiğin çat çat kafasını vuruyordu acaba birini taklit ddiyor olabilir mi
Sermec27 Rabia16 benim oğlumda 11. Ayından 17. Ayına kadar hep vururdu kafasını sürekli şu an 19 aylık nerdeyse bitti kafa vurması
ellerimtombik1 Pembepremses24 bir yaşındaki kızım ağlayınca kafasına tak tak tak yere vuruyor şimdi diğeri de öyle yapmaya başladı ondan görüp ya
Pembepremses24 ellerimtombik1 Doğrudur canım çok çabuk kapıyorlar fark etmeden çok üstüne düşme ben öyle yaptım uyarınca dikkat için daha çok yapıyorlar
ellerimtombik1 Pembepremses24 ay ben telaşlanıyorum dur yapma falan kucahkma aşınca büyüdü bence olaylar yoksa yapmazdı da kıyamıyorum
gg3848 Rabia16 bebekler bunu iç güdüyle yapıyormuş sonra da dikkat çekmek için devam ediyorlarmış yapınca hiç ilgilenmeyin zarar verecek gibiyse de sadece elinizi koyun ama yine hiç tepki göstermeyin