pamukanasi Ocean Vitamin D3 ve Ocean Microfer demir kullananlar var mı? Doktor kullanabilir demişti bebeğim 6 buçuk aylık ama paketin üstünde 2-10 yaş grubu çocuklar için yazıyor
sarikavun pamukanasi tum takfiyelerde oyle yazar. Dogumundan beri kullandigim d vit uzerinde de oyle yaziuo. Doktorunuza sorun dozunu oma gore ayarlayin ama kullanabilirsiniz. 6 aya kadar demir ve d vit kullanmadiniz mi
smileylaylom pamukanasi doğduğundan beri d3 4. Ayından beri de demir takviyesini kullanıyorum oceanın. 7. Ay gibi de b12 kullandım yine ocean. Şuan 1 yaşında bebeğim
sarikavun pamukanasi saglik ocaginin verdikleri temiz icerikli degil. Dedigim gibi dozunu doktorunuzla belirleyin koiloya gore ayarlasin doktorunuz ona gore verin uzerinde yazan yas onemli degil. İlac kurumu nedeniyle yazilmasi gerekiyo
sarikavun pamukanasi benim kendi takviyelerim ocean ama ogluma velavitin d vit kullaniyorum dogdugundan beri demir de bestron kullaniyodum yeni mikrofere gectim
pamukanasi sarikavun ben d vitaminide demirde sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum az bişey kaldı elimde bitsin Oceana geçicem bakalım kiminde gaz kabızlık yapıyormuş yapmaz umarım