gulsahbaydemir Merhabalar, koşu bandıyla zayıflayan var mı almayı düşünüyorum etkisi olur mu acaba 🤔🙂
Gdogru gulsahbaydemir ben aldım 3 sene boşu boşuna yer kapladı evde. İlk zamanlar hevesle yürüdüm sonra kaldı orda kazulet gibi hamile kalınca sattım. İnternette happy walk videoları var, onlar daha zevkli. Tavsiye ederim
AhmetAras gulsahbaydemir Benim annem koşu bandıyla zayıfladı ama karın bölgesini yağlı bölgeleri streçle sarıp koşuyordu şuan 57 kilo nerdeyse aynı bedeniz annemle 😂 baya zor olmuştu yani onun yerine termal kıyafetler de giyilebilir hızlı sonuç için. Evinizde yer varsa alabilirsiniz bir de alt komşu yoksa 😃
NurcanBOSTAN gulsahbaydemir eliptik bisiklet var biliyor musun uzay yürüyüşü de deniyor onunla cok iyi gidiyor 👍👍 hatta 40 kilo gidecek miydi ne bir instagram adresi var ece hanım kadin en kilolu halinden itibaren eliptik ile viddeo atti ona bak istetsen 👍👍❤
Edii gulsahbaydemir benim var canim 2 ayda 10 kilo verdim yediklerimede dikatt edip hergun 40 yada 45 dk yurudum
NurcanBOSTAN Deletedmom114 azmine bayiliyorum her postun ilk yorumunu yazmayi nasil başarıyorsun bacim 👍❤🧿
gulsahbaydemir AhmetAras bende jel var onu sürüp streç sarar koşarım jel yakıyor öyle desteklemiş olurum ☺️ teşekkür ederim inşallah bende zayıflarım 🙂
Deletedmom114 NurcanBOSTAN ılık banyo yaptırdım calpol verdim diş mi geliyor anlamıyorum 🤦🏻♀️ ama düşüyor çok şükür 38'di 37 olmuş
NurcanBOSTAN Deletedmom114 ya bizimki ust 4 disi birden patlatti deli oldum 😱😱 bildigin 1 hafta boyunca 37 38 derece atesle gezdik 😱😱😡😡 dikkat et banyo ettirirken kulaklarina su kacirma aerin sirkeli suyla destek al yuzunu koltuk altini basini serin tut 👍👍🧿 Allah sabir versin tez zamanda dislerinin derdinden kurtulsun ins 🧿🧿👍👍
AhmetAras gulsahbaydemir Kulaklık falan takınca bayaa zevkli oluyor aslında vakit nasıl geçti anlamazsınız bırakmadan yaparsanız tabikide zayıflarsınız 😊👍
NurcanBOSTAN gulsahbaydemir bak bak bende ise baslayinca kayinvalidemlerde olan eliptik bisikleti alip belli bir saat kullanmayi planliyorum 👍👍 ama bu cihaz cok yorucu ve devamlılık isteyen bir alet 👍👍 yani ise de cok iyi yariyor 👍👍