Kuzeymiram Uygun fiyatlı laptop markası kullanıp memnun kalan bana önerebilirmi , netflix indirip film izlemek, bazen arastırma yapmak , google veya youtubeden dizi izlemek icin istiyorum, hafif oyunlarda yükleyebilirim
monica50 Kuzeymiram dizi film izleyip oyun oynayacaksan tablet almanı tavsiye ederim gerektiğinde klavye de takılabiliyor
Kuzeymiram monica50 tecrubeli Tablet alirsam ve cocuklar gorurse asla birakmazlar biliyorum ve tablet sevmiyorum laptop almak istiyorum ☺️
tecrubeli octaviablakee yazmış ya ne için kullanıcağını, iç mimar olduğunuz detayını eklemenize gerek var mıydı😂
Birhaziranhikayesi tecrubeli iç mimar olduğunu söylemek için yazıldığı halde ne için istiyorsunuz diye sormuş işte 😂
Kuzeymiram oylesinebiri__ bende ona karar verdim ama hangi serisini alacagima karar veremedim hangi serisini kullaniyor tam olarak acaba ona bakayım hemen yazarsan ☺️
oylesinebiri__ Kuzeymiram yurtdışından kp getirdi serisini bilmiyorum maalesef burda yoktur belki serisi
Birhaziranhikayesi tecrubeli iki yıllık okuyup bir de kendine iç mimar falan diyorsa o daha da korkunç 😂