Alazzz Regl döneminde sütte azalma oluyor mu? Yoksa sütüm mü çekiliyor? 😢 Sadece anne sütüyle besleniyor ama emmediği için sağıp veriyorum ve 3 gündür sütümde ciddi azalma var 😰
Gdogru Alazzz doğumdan sonra 39.günde adet oldum, 24 gün sonra 2.adetimi oldum hiç azalma yaşamadım sütte
Mom9 Alazzz bugün ilk defa regl oldum. Kızım 6.5aylık. İki gün öncesine kadar özellikle sol göğüsümde azaldı. Hemen boza içtim. Şu an ilk günü reglimin düzene girdi. Su içmeyi artırın tavsiyem
Alazzz Gdogru Doğumdan sonra ilk defa regl oldum düşündüm düşündüm regl olduğumdan beri azalma var başka yaşayan olup olmadığını danışmak istedim moralim bozuldu da baya 😕
Deletedmom114 Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Çokça su tüket ve stresten uzak kal. Mutlu ol, olumlu ol. Uyuyabldiğin kadar çok uyu canım. Sütüm var yok deme sağmaya devam et sağım yaptıkça beyine sinyal gidiyor ve süt salımı başlıyor 💁🏻♀️
Alazzz Deletedmom114 Doğum yaptığımdan beri sağıyorum şimdiye kadar hiç problem yaşamamıştım aynı şeyleri yiyip içiyorum hala ama baya azalınca acaba reglle mi alakalı diye merak ettim azalınca üzüldüm de tabiki en azından 6 ayı çıkarmak istiyorum 😕
Arenn Alazzz hormon kaynaklı azalma oluyor bende emzirmedim sağıp veriyorum 10.5 aylık geçen hafta oldum azaldı ama sonra yine düzelmeye başladı stres uykusuzluk sütün düşmanı siz düzenli sağım yapın yeter bence bende 6 ay alsın demiştim bak yaşı geliyor şükür sorun olmadı zaten ek gıda ya geçince içtiği sütte azalıyor haliyle fazla bile gelmiş oluyor iyi düşünün iyi olsun sağmadan önce sıcak duş alın çok fayda ediyor
Gdogru Alazzz bol su için moralinizi bozmayın. Bol bol da emzirim, Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Sıkmayın canınızı
Alazzz Mom9 Boza bende içiyorum ve her gün humana’nın çaylarından içiyorum. suyu artırayım teşekkür ederim tavsiye için
Alazzz Arenn çok teşekkür ederim moral oldunuz inşallah bizde o günlere kadar anne sütüyle gelebiliriz. Uyku problemimiz yok o uyuyunca bende uyuyorum genelde ama işte genelde dolapta bi sonraki öğün için sütümüz olurdu şimdi sağdığımı direk içiyor az geldiği için 1buçuk saate fln geri acıkıyor yedek yok dondurucudakileri tüketmek üzereyiz fln stres yaptı bende baya