esmanur42 Merhaba güzel anneler ☺️ Cezarette günlük hap kullanıpta erken adet gören varmı 20 gündür kullanıyorum normalde ayın sonuna doğru adet oluyorum ama 5-6 gündür erken adet oldum varmı böyle olan🤔🙄
Yigitkomuz_ esmanur42 canım ben kullanyrm yeni başladığın için lekelenme oluyo benimde ilk zmanlar oldu smdi hic olmuyrm 7 aydır kullaniyorm bi sorun olmadı adet olmamak dışında
gozdearas esmanur42 4 aydır adet oluyorum son 1 aydır da cerazette kullanıyorum tam düzene girmişti ki bu ay düzenimi bozdu bu hap 10 gün erken adet oldum ve 7 gün olurken 3 gün ancak olabildim. Yüzümde de acayip sivilcelenme yaptı 😔
Dilbur esmanur42 ben bir gün kullandım cinnet geçiricektim aşırı sinir yaptı bende sarhoş gibi oldum Bi tuhaf oldum yani ağır geldi bana bende bıraktım spirail taktormayı düşünüyorum
Deletedmom114 Bende başlayacağım bu hapa hep yorumlar adeti düzensizleştirdiği yönünde,tam kafayı yedirmelik 2 gün geçse akla tek birşey geliyor acaba hamilemiyim bunun stresiyle daha çok gecikiyor 🤦🏻♀️
Yigitkomuz_ gozdearas benimde yüzümde olurdu sivilcelerim kesti inanır mısın herkeste farklı şeyler oluyo demkki arkadaşta sınırliljk yaptı demiş benide mutlu ediyo işin garip tarafı fazla bisy taktrmiyo kafama😂😂
Yigitkomuz_ gozdearas kesmedi canım ama yumurtlamayi durduğu için hap o yüzden olmuyo yani bu normalmis sağlık ocağınınkini kullanrdim bebegimden önce o öyle yapmıyordu olurdum hep ama bu hapın hormon içermediği için adet yapmama özelliği var iste
neon12 esmanur42 eveet ben ben duzenım kalmadı ayın 20 günğ kanama oluyo 1 hfta sonra bi daha bktm vala kanama gecırmekten