simseklivekalpli Şu an 28 aylık. 2 yaşında 89 cm 11 kiloydu. Sizin bebeklerinizin güncel boy kiloları nedir, aynı ay/yaştaki annelerimize fikir olsun 🫠
beybitolat dogapoyraz aa benim oğlumda 1 yaş 2 günlük. Bebeğinizde 1 yaş sendromu gibi birşey başladı mı acaba? İştah huzursuzluk mızmız gibi
Truelivingg Elfgrn merhaba benim bebeğim de 32 aylık erkek iştah 0 sizinki nasıl ne durumda maşallah kg iyi
aslimercan octaviablakee merhaba benimki de aynı 7.800 boyumuz aynı sizle, dr her gittiğimde sınırda kilosu diyip moralimi bozuyor mama ver bi öğün de olsa dedi ,sizin doğum kilonuz mu düşük acaba?böyle şeyler söylüyo mu doktorunuz
elfkaya kaandurumoms MasaAllah, benm oğlum da 7 buçuk aylık ama neredeyse 3 aydır aynı kiloda 8 kilo da sabit duruyor kilo almıyor neden olabilir beslenme rutiniziz nasıl
ayshkn beybitolat bizde 1 yaş 1 haftalığız şu an sürekli bağırıyor, bir şeyler söylemeye çalışıyor, ayağa kalkıyor ellerini bir anda bırakıyor sonra ona ağlamaya başlıyor toka takıyorum mesela bir anda alıp yere fırlatıyor vs vs sanırım 1 yaş sendromu 🧸🫠
dogapoyraz beybitolat Evet başladı kahvaltı yapan bebeğim yapmaz oldu meyve falan yiyor kahvaltı yerine birde en geç akşam 9 da uyurdu 11 buçuk 12 yi bulur olduk tam uyuttum diyorum uyanıp ağlıyor 2 kez falan oluyor
myangelson simseklivekalpli 10 ay 21 günlük 9900 kilo boyunu burada 74 cm ölçtü doktor, 9 aylık konttolde sağlık ocağında 77 cm ölçüldü hangisi doğru bilmiyorum 😂😂 doktorunkinde pek durmadı gerçi