Merhaba arkadaşlar, benim oğlum 49 günlük çok gazlı bir bebek ağlama krizleri sebebiyle doktorumuz kolik dedi. Ancak mama yerken bile ağlaması bana başka bir şey olduğunu düşündürdü kolik Bebeklerde beslenirken bile ağlama görülmediğini okudum. Oğlum uyanık olduğu süre zarfında sadece 15 dk ağlamıyordur onun dışında hep huzursuz hem ağlıyor. bir süre önce reflü belirtileri göstermeye başladı. Doktora götürdük bütün tesler yapıldı tüm batın ultrason, idrar testleri kültür vb. Çok şükür hepsi temiz çıktı ancak kafasını geriye atması, sırt üsttü yatarken ağlama beslenirken ağlama ve Sakız çiğner gibi ağız içi hareketleri sebebiyle doktorumuz da reflü olduğunu söyledi. Gastroruss Baby şurubu verdi ancak bir işe yaramadı. Bunu yaşayan anneler var mı? Varsa nasıl çözüm buldunuz? Beslenirken dik tutma reflü yatağında yatırma hepsini yapıyoruz. Mama değiştirdik kabızlık yaptı ama 90 100 cc içen oğlum şimdi doktorun verdiği aptamile geçtik kolik ve gazlı Bebekler için bu sefer de 40 50 cc anca içiyor içerkende hep ağlıyor zaten