sengul34 minikmisimben hızlıca patates salatası yap çabuk olur zaten bir tane kek çırp varsa da yanına bir çerez irmik varsa güzel bir irmik kavurup sadece ortaya da çerezleri varsa artık evde ne varsa ya nane misafire bence yine ani misafir olmasa bile ben çok çeşitte karşıyım
minikmisimben sengul34 bende öyle çocukların okul çıkış saatine denk geliyor gelişi poğaça mayaladım o yüzden bayadır görüşemiyoruz sevdiğim biri ondan hazırlamak istedim çoğu zaman hazır alıyorum normalde 🥲
Kaardelen minikmisimben Kısır, makarna salatası, tarator, meze, poğaça börek vesaire yapabilirsiniz. 2 gibi gelen misafire hazırlayacak çeşit çok bence. Zorlanılmıyor
minikmisimben Kaardelen küçük çocuk olunca müsaade etmiyor pek yoksa vakit vardı evet koştur koştur yapacağım artık 😃
Kaardelen minikmisimben Çok haklısınız çocukla zor oluyor. Ama benim oğlan bu gibi durumlar da uslu durduğu için başkası da öyle rahatça şipşak yapabiliyor zannediyorum kusura bakmayın 🥹😂 Umarım güzelce yapabilmişsinizdir 💐
minikmisimben Kaardelen maşallah nazar değmesin💕 yaptım çok şükür ablası var onunla oynadılar o oyaladı bende yetiştirdim şükür ☺️