sedefsss Kızlar bebeğim 4 aylık egzersiz yaptırmama ragmen kafası halen eğik gibi bide boynu hiç gözükmüyor tam dik tutamıyor kafasını sizinde mi öyle kafasını kaldırıyor mu boynu gözüküyor mu normali ters giden birşey mi var?
Beraninannesii sedefsss Bende şüphelenip aylik kontrolünde doktora söylemiştim USG çekildi 1mm fark var evde egzersize devam dedi sürekli sağına yatıyor sağına bakmaya çalışıyor. Tummy time’da başını kaldırıyor ama boynu hiç yok etli olduğu için azcik görünüyor 4aylik 🌸
1cocukannesi_1 sedefsss boynu nasıl gözükmüyor sizde fiziksel bi sorun mu var yoksa tombik bebek mi. Kızımın da çok gıdısı olduğu için gözükmezdi eşimin için kurt düştüğü için götürdük gıdısı yüzündenmiş acaba sizin de mi öyle
iremm58 sedefsss bende şüphelenip götürdüm usg çekildi birşey çıkmadı kilolu bir bebek gıdısından gözükmüyormus
nurhayat97 sedefsss 15 günlükken fark ettik biz 1 yaşına girdi şu an baya düzeldi ama bu zamana kadar hep takipteydi araştırma hastanesinde emekleme dönme hareketleri ilerledikçe düzeliyor baya egzersizlerle beraber.. Şu an çok hafif var gibi ama pek belli olmuyor dışardan sadece doktorlar anlıyor onun da geçmesini istiyorlar sizler de ihmal etmeyin takibini yaptırın derim.. bebekken şişlikte vardı o tarafında kitle gibi o da kayboldu zamanla
_kediannesi Bende şüphelenip doktora gitmiştim , boyun ultrasonu çekiyorlar bi sıkıntı çıkmadı bizde inşallah sizde de çıkmaz içinizin rahat etmesi için ultrason çektirebilirsiniz 🌸
sedefsss Beraninannesii aynı bizimde öyle bende egzersiz yapıyorum ama halen aynı inşallah hemen düzelirler🌸
aylisinannesi Boyun tam anlamıyla gözükmüyor o aylarda zaten benim kızımda boynunı geç tuttu he sağa yatardı büyüyünce geçiyor bir sorun yoksa vücut kendini o dengeye alıyor . Suan 8 aylık çok şükür normal