maris 4 ay 5 günlük bebeğim dönmüyor nesnelere uzanmıyor psikolojim gerçekten hiç iyi ene yapmam lazım normal mi bu durum
sundimv maris normal benim bebeğim 4 ayı bitti 5 aya bir hafta geçtikten sonra döndü her Bebek farklı
kubra00k Oğlum 6 aylıkken döndü, 10 aylık emekledi, 17 aylık yürüdü.. yani bazı çocuklar bazı şeyleri böyle geç yapıyor canım
goncaa42 maris benimde ikizlerim 4 ay 15 günlük daha dönemiyorlar ben destek veriyorum öyle dönüyor sizde öyle yapın
kikis maris verim bebeğim 4 ay 12 günlük dönmüyor hiçte dönesi yok yani ben dönme egzersiz yaptırdığımda hiç hoşuna gitmiyor ve oyuncaklara sa uzanmıyor sadece benimle olmak istiyor onunla konuşulsun istiyor bende o nasıl isterse öyle yapıyorum 🥰 zaman geldiğinde döner
kubraa0606 maris benim bebeğim 5.5 aylık daha yeni dönmeye başladı, bol bol egzersiz ve tummy time yaptırdım. Bunları yapın döner Allah’ın izniyle
gizematadeniz maris dönme icin 7. Aya kadar vakti var. Nesnelere uzanma da siz destekleyin bu ayin sonunda muhtemelen yapar