Hande2204 Grip oluyorum sanirim bogazlarim agriyor biraz ve burnumda hafiften akmaya basladi gripken yada nezleyken emziren annelerimiz yazabilirlermi? Ya sagip vermemezlikte yapmak istemiyorum sutumden onada gecicek diye korkuyorum siz neler yaptiniz?
Kevser61 Hande2204 emzırdım ama dıkkat ederek. Her emzırme oncesı elımı yuzumu yıkadım nefesım yuzune vurmasın dıye dıkkat ettım opmedım. Hıcde bulasmadı bebegıme oyle atlattım.
Mervea Hande2204 emzirdiğiniz zaman maske takın nefesinizi bebeğinize vermeyin sık sık emzirin hiçbir sorun olmaz hastayken hep o şekilde emzirdim
Hande2204 Kevser61 sagol canim maske takarim zaten onlem icin tek korkum onada gecmesi ama zaten sutum az olanida vermek istiyorum 🙄
Esraaaae Bende aynı durumdayım sütten gecmez bunu biliyorum ama nefes yoluyla bulastırmamaya calısmak lazm ben maske kullanıyorum emzirirken
Hande2204 Esraaaae evet bende boyle yapicam suan daha yeni yeni oluyorum grip ama bellk yani olucam benim hastaligim.bide agir gecer bide dis cikarma donemindeyiz Allah yardimcim olsun 😁
Kevser61 Hande2204 anne sutuyle gecmezde tam tersıne bagısıklıgı guclendıgı ıcın korur. Kendınıze dıkkat edın tez zamanda iyileşin insallah 😌