krkm Kızlar oğlum 11 aylık ateşi çıktı doktora gitttik dirençli ateş bir kaç gün sürer dedimilaçlar dışında vs neler yapardınız
eddm krkm odasını havalandırı ısısını düşürtürdüm, ben ateşi hafif çıksın sadece zıbınla tutuyorum, soğuğa yakın ılık bir duş aldır, bezle falan vücut ısısını düşür. Ben genelde bunları yapıyorum.
ayseecem krkm ateşli iken ayak altlarına sarımsaklı yağ sürüyorum ince çorap giydiriyorum.ertesi günü de kuru soğanı bir parmak kalınlığında halka kesip ayak altına onu koyup çorap giydiriyorum. Sarımsaklı yağ örneğin 2 adet sarımsağı havanda ezin üstünü 2 parmak geçecek kadar zeytinyağı koyun bir iki damla da limon koyun 1-2 saat beklerse daha iyi olur sarımsak kendini yağa geçirir. Enfeksiyonlu ve ateşli iken ayak altına tabanına sürün çorap giydirin
krkm eddm elleri ayakları buz odasını hep havalandırırım halada acık camı yarım serum yedik geldik sırtı koltuk alttı göğüs kısmı hala ateşli alnı hafif serum taktırdık hala aynı
esma224_ eddm evet. Canım. Valla faydasını gördüm ben 38 di ateşi hemen. Limonlu çorap giydirdim şükür düştü
Busegr eddm ateş 39 sa birden limon kullanmak test tepki yapar sakın denemeyin doktor arkadaşım söylemişti banada. Ayak altına sarımsaklı zeytinyağı veya sulandırılmış iyot en güvenilir olanları
ayseecem MayaliHamur kesinlikle öyle..☺️ benim oğlum 7 yaşında bu yaşına kadar antibiyotik be grip ilacı bir kere bile kullanmadım. Yüksek ateşte de calpol verdim onun dışında hep doğal şeyler denedim .☺️