fatooss Bu ikisinin arasındaki fark nedir mama değişikliği için doktor bu ikisinden birini denememizi söyledi Sma comforttan geçicez buna
yagizmom_ fatooss ar olanlar reflü için olan mamalardı diye hatırlıyorum ama emin değilim internetten bakabilirsiniz ve yanılmıyorsam bebelac için şeker oranı fazla diyorlardı
basakk01 fatooss içeriğindeki vitamin ve mineral değerleri farklı ama öyle çokta bi fark yok biz bebelac kullanıyoruz memnunuz
irem_zengn Bebelac ar reflü maması reflüsü olan bebekler için özel üretilmiştir benim oğlumun reflüsü var biz kullanıyoruz doktor verdi diğer mamalara göre kıvamı daha katı sadece eczanelerde satılıyor
tyugsug irem_zengn biz hiçbir eczanede bulamadık direkt ecza deposuna sordu eşim orda da yoktı mecbur Aptamil ar aldık
irem_zengn tyugsug evet artık hiçbir yerde yok bende dolaptan bir satıcı dan almıştım kullanmadığı için satıyordu artık bende bulamıyorum aptamil ar a geçtik bizde 2. Kutumuzdayız
fatooss nilinannesiiiiiii doktor gaza iyi geldiğini söyledi tabi bu çocuktan çocuğa değişebiliyor bakıcaz artk
fatooss irem_zengn bebelac gold başladım bugün baklm 3 kere içtik daha tiksinmeden iştahla içiyoz ama baklm 3 gün sonunda belli olur
irem_zengn fatooss bebeğinizin reflüsü yoksa hipp güzel bir mama ben daha önce ondan kullanmıştım gaz yapmadı bebeğime kabızlık ta yapmadı