momiss kızlar 15 aylık bebeğim için bunu kullanabilir miyim bu içerik olanı daha iyiymiş sanırım üzerinde 3 4 yaş olarak yazıyordu
UrbanMom momiss kullanmadım bunu ama möllers kullaniyorum kendim araştırıp seçtim, doktoruna sordum onayladi onu veriyorum bu ürün hakkında fikrim yok maalesef
Leila65 momiss ben kullanıyorum çocuğum 3.5 yaşında Bursa çocuk doktoru instagramda sayfası var isterseniz sorun o öneriyor
dvaasl momiss ben aldım ocean portakal aromalı içmedi yani tabi dr önerisiyle aldım yiyecek birşeyin içine kat ver dedi öyle içirebiliyoru bitince değiştirecek markayı bu arada dolapta mutlaka saklayın
UrbanMom momiss Mollers Möllers Omega 3 Balık Yağı Tutti Frutti Aromalı 250 ml böyle yazin trendyola resmi çıkar ben yüklemeyi beceremedim
momiss buseselvi bizim doktorumuz da newviti önerdi ama araştırdığımda kullanana rastlamadim bu karşıma çok çıktı
buseselvi momiss herkes farklı öneride bulunuyor doktor olarak anladığım kadarı ile ama eczanede möllers önerdiler
livanurvealpinannesi61 UrbanMom möllers çok pahalı 1000 TL ve epa DHA değeri düşük onun. Epa DHA değeri yüksek olmalı. Wellcare içerik olarak temiz epa DHA değeri yüksek fiyatı da uygun. Möllers e o parayı vermek bana çok saçma geliyor içerik olarak wellcare daha iyi
UrbanMom momiss peramomms Çok az meyve suyuna katıp veriyorum kendi haliyle icmedi. Göz kararı acikcasi. Sabah erkenden veriyorum içinde d vitamini oldugu icin uykusunu kacırsın istemiyorum.
UrbanMom livanurvealpinannesi61 doğrudur hic denemedim evet fiyatı cok pahalandı eğer öyleyse elimdeki bitince ona da bakarım bilgi icin teşekkür ederim
livanurvealpinannesi61 momiss ben bunu kullanıyorum uzun süredir epa DHA değeri yüksek olmalı demişti doktor içerik olarak möllers den daha iyi