gizematadeniz melekveemir 3.5 aylıktı sırtustunden yüzüstü dondu. Surekli yuzustu takildigi 5.5 aylikke sürünmeyi ögrendigi icin bir daha geri donmek istemedi hic 😂 17 aylik olacak hala yuzunden sirtustune dönerken kolu altta kaliyo bilmiyo pek 😂tirmanir koşar atlar ama yuzustunden sırtustune dönemez güzelce 😂😂😂
tugcegekrblt melekveemir kizim suan5 aylik 15 gundur donuyor oglum tam anlamiyla donmesi 9 ayinda olmustu
minnakpopus melekveemir oğlum tam 6 ay 1 günlük kendimizi yırtıyoruz dönmesi için ne egzersizler yapıyoruz bana mısın demiyo üst gövdede hareket var alt toti ağır geliyor kalkmıyor 🫣😂bekliyoruz öyle bakalım umarım bir sıkıntı yoktur. Destekli oturttuğumdada sıkılıp taaak kendisini geriye atıyo 2 dakika sonra😬 bazende kafası öne düşüyor destekli otururken yoksa kafayı gayet dik tutuyo yüz üstü falan doktor şimdilik bişe demedi ama istemeden ayı ilerledikçe sanırım kafaya takmaya başlıyorım bende
fistikannesii melekveemir 3. Aya girmeden dönmeye başladı oğlum ben yandım bu çok yaramaz olcak gibi😝
HELELEKADIN melekveemir 2 aylıktı dönmeye başladı benim ki 🤦😂 orda anlamalıydım aslında pire gibi olup yerinde durmayacağını 😂
dogakusumx melekveemir 3 ayın sonlarında 4 e girmek üzereyken döndü bi anda ama onun öncesi hep sağa sola dönüp kalça kaldırma hareketi yapıyordu
beraninanne Tam 6. Ayına girince dönmeye başladı bi anda öğrendi kendisi ben de endişeleniyordum niye dönmüyor diye ama her bebeğin kendine özgü bir gelişimi var gerçekten ne zaman hazır hissederse ozman yapıyorlar acele etmemek lazım