beneannedeme Merhaba anneler kids macun Kullanan varmı bugun aldım kızıma 1 tatlı kaşığı verdim 2 3 saat sonra yüzünde kızarıklar oldu varmı böyle birley yaşayan alerjimi oldu acaba
gg3848 beneannedeme bu tarz ürünler kullanmayın bebeklerinize alerji yapmıştır tabi içeriği güvenilir değil o ürünlerin
simseklivekalpli beneannedeme içeriği, nerede yapıldığı bile belli değil. Vermeyin alerji yapmış olabilir tabiki
Meryemozen beneannedeme ben de ogluma veriyorum hatta muzlu diye çok seviyo 2 yada 3 kavanoz bitirdim hic bisey olmadi cok sukur marka ve icerik guvenilir diye biliyorum icinde olan biseye çocuğunuzun alerjisi yada hassasiyeti var demek ki 🙂↕️
birprens_birprenses beneannedeme bebeğinizin yüzündeki kızarıklık geçti mi acaba bugün bende vermiştim oğluma şimdi yüzü kızardı
gg3848 beneannedeme imalat yerleri bile belli değil ne yazık ki doktorunuza danışmadan takviye kullanmak sakıncalı olabiliyor geçmiş olsun 🌸
HELELEKADIN beneannedeme oğlum 1 kavanoz bitirdi bir daha da almadım kilo alımında faydası olmadı ama bu süre içerisinde alerji falan da yapmadı
tecrubeli beneannedeme biz de kullanıyoruz zühre ana güvenilir bi marka bilmeyenler olabilir tabi. İçinde polen gibi alerjik maddeler var o sebeple olmuştur yoksa içeriği temiz bir ürün
birprens_birprenses beneannedeme dün akşam bizde de oldu kızarıklık ve acile götürdük beklemedik alerji olmuş dedi doktor iğne yaptı yarım saat sonra düzeldi