Kızlar lütfen bi çözüm söyleyin bana. Bebeğim 3 aylık emerek uyuyor ama gündüz uykuları kısa kısa 10-20-30 dk şeklinde geri kalktığında maks 1.5 saat sonra uyutmaya çalışıyorum haliyle emmeden uyumuyor. Emince de çok emdiği için sürekli kusuyor emzik almıyor verdiğim gibi atıyor. Gece de 2-3 saatte bir emmek istiyor 5-10 dk bi emme de değil yarım saat oyalana oyalana bazen uyuyor hatta yerine bırakınca uyanıp emmeye devam etmek istiyor tabiri caizse beni kocaman bi emzik gibi görüyor. Başta emzik alıyordu şimdi onu da atıyor verince öğürüyor kusmak ister gibi ve ağzında tutmuyor daha şifdetli ağlıyor. Evet çok küçük henüz kendi kendine sakinleşemiyor emerek uyuması da normal ama böyle olunca kendisine kötü oluyor. Dr reflü için şurup verdi ama bilmiyorum yinede bana sarıyor kustukça da boğazı yanıyor daha çok emmek istiyor kısır döngüdeyim lütfen benim gibi olan varsa veya çözüm önerisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Bu arada kilosu boyu vs çok iyi. Doymuyor da sürekli istiyor gibi düşünmeyin diye söyledim.