smileanne Merhabalar , bu ürünü bugün bır magazada 16 bin liraya gördüm . Isı pompalı denildi . Ama ısı pompalılar A++ sınıfı olmuyor mu ? Bunda E sınıfı yazıyor . Kafam karıştı . Kullanan var mı yardımcı olur musunuz
ecempeker smileanne 9 kilo sanırım dikkat etmedim sınıfa bakmadım cok güsel yıkıyor bu sizin attığınız makinadan dokunmadık felan
zarifhanim smileanne Yeni enerji sınıfı etiketleri değişti. E sınıfı elektrikli ısıtıcıların tercih edildiği küme olduğundan öyle geçiyor. Tambur ısısı ile kuruttuğundan. Bende a+++ sınıfı beyaz eşya da var. Kurutmam E sınıfı. Faturamda o kadar fark etmiyor. Yaz kış çalıştırıyorum. Bu modeli düşünüyorsanız alın derim fiyatı da çok uygun. Dün mediamarkta baktım 18 bindi.
zarifhanim smileanne İki senedir kullanıyorum. Autocare dolap kuruluğu ayarı en güzel program. Ütülemeye gerek olmuyor. 11 kg olduğu için 2 saat yazsada daha kısa sürede kurutuyor çamaşır azlığına çokluğuna bağlı olarak. Çoğu kurutma makinesinde güneş kuruluğu ayarı çektirir. Ben nevresimleri antialerji güneş kuruluğu ayarında kurutuyorum 3 buçuk saat. Bir kere atlet karışmış içine o çekmişti. Doğru ayarda kurutma yaparsanız çekme olmaz. Autocare tüm kıyafet çeşitlerine yetiyor. Hiçbir kıyafeti çektirmedi.
smileanne zarifhanim anladım çok teşekkür ederım . Pekı faturaya çok yansıyor mu Sızce ? Sız sık sık mı kullanıyorsunuz
gull00 smileanne 2 gündür yıkanması gereken herşeyi yıkayıp kuruttum çok memnun kaldım faturaya nasıl yansır bilmiyorum
zarifhanim smileanne Benim evim birinci katta toz alerjimiz olduğu için dışarı çamaşır asmıyorum o yüzden yaz kış ne yıkasam kurutmaya atıyorum sık kullanıyorum. Kombi kadar fark yansıtmıyor faturaya.