Ed18 Kızlar bebek muhallebısı tarıflerınızı yazarmısjnız. Şeker 2 yas oncesıne kadar kullanılmıyormus pekmez kullanıcagım bende ama bu muhallebı tarıflerını verırmısınız ..
Janss Ed18 Tarif değil ama küçük bir önerim olacak. Pekmeze ısı uygulamamak ve soğuk sıkım olmasına dikkat etmek gerekir.
Sundayslience Ed18 pirinç ununu formül süt veya su ile kaynatıp soğuttuktan sonra içine elma, muz, armut koyup çok hafif tarçınla veya pekmezle tatlandırabilirsiniz veya organik irmiği su ile kaynatıp içine buharda haşlanmış balkabağı ve elma koyabilirsiniz.
Fatmako Ed18 pekmez değil hurma özü keçiboynuzu özü kullanmanızı tavsiye ederim hem daha besleyici. Pekmezler ısıl işlem görüyor bu nedenle yüksek ısıda kanserojen madde üretiyorlar. Onun yerine özünü yani soğuk press yapılmış olanları tercih etmeliyiz
Deletedmom114 1 yemek kaşığı irmik 1 yemek kaşığı pirinç unu 1 bardak su 1 tatlı kaşığı pekmez Yarım muz Pekmezi soğuduktan sonra ekliyorum,bu tarifi çok seviyor kızım muz yerine evdeki meyvelerden verebilirsin ayına ve mevsimine göre 🍒
Deletedmom114 Ed18 soğuduktan sonra çay kaşığı ucu ile zeytinyağ damlatabilirsin ve arkasından hemen su içiriyorum bu zamana kadar çok şükür böyle bir sorun olmadı canım
Usya34 Ed18 Silikon kaşık, su geçirmez önlük, ilerleyen aylar için yemek tabağı, alıştırma bardağı ve meyve sebze filesi. File özellikle çok işe yarıyor. Ben kızıma patatese file sayesinde alıştırdım😊
Ed18 Usya34 hepsını aldım kuzum önceden 🌸 bebek ıcın ek gıda yemeklerınde alınabılıcek ırmıktı oydu buydu en gereklılerını de merak ettıgım ıcın sızlere sorıyım dedım onlarsa cok teredduutluyum kımden nasıl alınır fılan
NurCelik Gurme Bebek menüleri diye bir uygulama var orda çok güzel tarifler var ayına göre bakın derim 😊