uykusuzanne__ myangelson bende genelde bol limon ve pul biber birde ekmek tamam yemeğe gerek yok az da salata tamam 🤣
myangelson uykusuzanne__ gorkeme de icircem içine patates havuç attım o da içsin diye limon da sıkarım biraz içiririm 😄 limonlu ekşi şeyleri çok seviyor 😄
menesamom uykusuzanne__ afiyet olsun, Allah kabul etsin. Bizim ki bugün kızımdan poğaça istedi onu yapacağım yanına kahvaltılık çeşitleri çay vs bugün böyle takılıyoruz 😁
canan6668 uykusuzanne__ tatlı olarak un helvası fikri iyi verdin Haa bacım bende kekikli tavuk göğsü yapacağım pilav fırında patates salata afiyet olsun canım şimdiden Allah kabul etsin inşallah 💐🌷
YigitAlpsMom uykusuzanne__ yeşil mercimek yapacağım ama yanına bir şey bulamadım . Afiyet olsun size şimdiden 🥰
aayyyssee uykusuzanne__ Allah kabul etsin 🌸 bende kayseri yağlaması yapıyorum ama keske oruçlu oruçlu tercih etmeseydim hamuru ayrı içi ayrı çok yoruldum
gizem6767 uykusuzanne__ afıyet olsun bugün benım günüm temizlik yaptım aksam eşim hazırlycak bıseyler
aptallarsizii uykusuzanne__ bende orucum 1 saat kaldı iftira hala yemek yok ortada 😂tavuk çıkardım tavuk tantuni yaparım heralde
goldengate uykusuzanne__ senin menuler benim hep istahimi aciyor eline saglik,bizde maş fasulyesi ve eriste var