birminnakannesi06 Prezervatif ve geri çekilme (korunma yöntemi değil) yöntemiyle hamile kalan oldu mu arkadaşlar yada ne kadar korur tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ?
Bebegimm1 birminnakannesi06 bu ikisini aynı anda kullanırsanz hamile kalınmaz içeri giren sperm yok çünkü dışa boşalmış ve prezervatıfde kalıyor sperm bende böyle korunuyorum
aptallarsizii birminnakannesi06 yo gayette korunma yöntemi przf+geri çekilme yaklaşık 2 yıldır falan böyle korunuyoruz sadece patlak çatlak var mı diye ekstra kontrol etmek gerekiyor o kadar
betul97_ birminnakannesi06 İlişkinin başında prezervatif takıyoruz 17 aylık şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık
cansubrkl birminnakannesi06 ben bebeğim 9 aylıkken geri çekilme ile hamile kaldım şuan 15 haftalık hamileyim hala kabullenemiyorum
alininmom Biz şoktan kondom almıştık onun kurbanıyız 23 aylık bebeğim ve şuan kucagımda 3 aylık bebeğim var
birminnakannesi06 alininmom bende korkuyorum açıkcası adetim 2 gün gecikti.Başına gelen var mı diye sormak istedim
birminnakannesi06 Bebegimm1 teşekkür ederim bende öyle biliyorum ama adetim gecikince şüpheye düştüm açıkcası .
birminnakannesi06 hifaaaakim o sırada değil bittikten sonra prezervatif yırtık mı diye yırtık yada patlak olsa akar