monarosealp34 kalkbircaykoy 2019 da girdim ama emin olun hep aynı birbirlerinden alıp soruyorlar kurallar hep aynı değişmediğine göre yeni bir bilgi olmaz sadece düzenlenen şeylerde değişiklik olabilir kendinizi kasmayın 😀
kalkbircaykoy monarosealp34 aaaa kpss de ne demek tus onlara kalırsa 🤣🤣 bana denk gelir öyleleri hep😅 çekiyorum sanırım.
kalkbircaykoy Daenerys teşekkür ederim direksiyon evet düşüncesi bile tedirgin ediyor 🫣 konudan bağımsız sizde de sınav harçlarının ikisini de aynı anda mı istediler acaba
Daenerys kalkbircaykoy yok önce yazılı sınavı aldılar. Geçtiğimi mesaj atarken de direksiyon sınavınınkini istediler. Bir de 8 tur atmadan sınava sokmamaları gerekiyor.
minosu kalkbircaykoy cenk hoca uygulamasını indirin derslerini dinleyip soru çözün yeterli.. bide instegramdan hocayı takip edin günlük soru paylaşıyor kitaba çalışmanıza gerek yok sadece sorularını çözün
kocatarafindanefret mebin sorularını çözdüm ben oradaki sorulardan da çıktı hatta tekte geçtim. fakat hiç bilginiz yoksa kitap video vs izlemenizi tavsiye ederim benim azda olsa bilgim vardı o yüzden sadece test çözerek geçtim
kalkbircaykoy kocatarafindanefret bazı konular hakkında yok ama ilkyardım vs gibi konularda bilgim var yine de tabi şansa bırakmam video vs bakarım sağ olun🌸
glnrk kalkbircaykoy ben sadece kitabı 1 kere okuyup ordaki testleri çözmüştüm 94 mü 96 mı ne almıştım. 2021 de. Ablamla aynı zaman yazılmıştık kursa. Tabi ilk yardım kısmı çok önemli olduğu için ablam hemşire diye sürekli konuşup pekiştiriyordum.
kalkbircaykoy glnrk teşekkür ederim ❤️ ilk yardım kısmı konusunda bilgiliyim ama uygulama kitap vs bakıp çalışacağım inşallah geçerim 🙂
maysamoms33 kalkbircaykoy rica ederim kendinize güvenin biz neler yapmıyoruz yani bu çok basit birde aldıktan sonra o araba kullanma durumu terapi gibi valla inşallah sizede nasip olur amin 🙏🏻❤️
kalkbircaykoy Daenerys beni de sınava sokmayacaklar ama anlamadım ikisini önceden istemelerini. Peki kursa mı ödediniz harç ücretini?