EmineGl Çok şükür sıkıntı ettiğim dişimiz çıktı 🤲🏻 birşeyler yediriyordum kaşığa birşeyler tık dedi, oğlum güldü. Elimi götürdüm ki diş elime geliyor, ne kadar sürede büyüyor acaba 🙂 ilk dişi olduğu için heycanlandım 🤩
Bereninannesi_ EmineGl 10 15 gün sonra belli oluyor iyice gülünce falan bizde 6 bucuk aylıkken 2 tane çıkardık alttan zordu ama sonu çok güzel oluyor darısı diğer dişlerimize☺️
Burcuveburcum EmineGl Maşallah sağlıklı dişleri olsun 🤲🏻 darısı başıma ateş huysuzluk hepsi mevcut beklemedeyim🧐
Deletedmom114 Darısı sabah akşam diş nöbetinde olup uykusuz,halsiz,yorgunluktan bitap düşmüş koca yürekli analarımıza 🤦🏻♀️ Hayırlı olsun inciniz canım 🍇
EmineGl Deletedmom114 Amin , çok teşekkür ederim, 3 gün sonra 10 aylık olacak, 6 aydan beri çok çektik 🤷
G35- EmineGl Anladım. Benim kızımda 6 aylık bu aralar çok huzursuz ağlıyor sürekli acaba bizde de mi çıkıyor diye düşünüyorum da .
EmineGl G35- Gece bağırarak uyaniyorsa diştir, özellikle son 1 hafta da sürekli eli ağızda ve bağırarak uyaniyordu,
ikimelekannesi_ Burcuveburcum seninki daha yakın canım benim kizim 7 aylıkken bi fenalaştı birden 2 3 gün ateş huysuzluk falan bi baktım dış çıkmış telâşınız sona erdi hasta diye çok korkmuştum