bilmez Kızlar selam biraz tuhaf bir soru olabilir ama belki takım arkadaşı oluruz 🤪 online oyun oynayan var mı aranızda varsa ne oynuyorsunuz ben 2018’den beri pubg oynuyorum 😂 arada eşimle bebişi uyutunca akşamları oynuyoruz
UrbanMom bilmez pubg bizde oynuyorduk ama son zamanlarda hic oynamayınca sildik bazen oyun videoları olarak izliyorum yeniden indirsem mi diyorum 😂
princessmom_ bilmez bende oynuyordum ama sıkıcı geliyor artık zaten çocuktan sonra fırsatım zor oluyor ee akşamları girsem uyudukdan sonra ses kasamıyorum felan jdjdjd
Pamukhanim_ bilmez evlenmeden önce oynuyordum ama evlendikten sonra oynamıyorum eşimle uzun zamandır bilgisayar oyunu arıyoruz oynayalım diye ama bulamadık pubg sevmez kesin çünkü o
bilmez catperson ben evin işini gücünü bitirdikten sonra oynayınca iki kat zevk alıyorum oyundan tavsiye ederim 😂
bilmez princessmom_ ben de akşamları oynuyorum hem oyunda ses kasıyorum hem de yatak odasının sesini kasıyorum çocuk uyanıyor mu diye 😂😂😂 ekstra bir heyecan 😁
bilmez Pamukhanim_ ben de bilgisayar oyunlarına pek hakim değilim ya eskiden gta falan oynardık ama artık sarmıyor pc’den oynamak
tamamdanolmuss Pamukhanim_ pointblank bilgisayarda müthiş oynanır. Pubg gibi silah oyunu ama çok daha eğlenceli isterseniz bi araştırın
catperson bilmez oynayamıyorum onu sinirleniyorum 😂 hamileyken başka online oyunlar oynuyordum doğum yaklaşınca hepsini bıraktım. Şimdi sadece tft oynuyorum gece bebek uyuduktan sonra 😅
Zumra_Fatma bilmez pubg gibi ama oyunda sesli konuşma yok bakabilirsiniz gayet güzel eşim huna izin veriyor diye bunu oynuyorum baya iyi severek oynuyorum
bilmez catperson neden bilmiyorum ama ben de sinirleniyorum ve sinirlendikçe daha çok oynamak istiyorum 😁
bilmez catperson çook yani her konuda değil tabi ama evet istediğim zaman hırs yaparım er ya da geç olana kadar 😁🫠🥰