poyrazalininanasi Bebegım 7 aylık damağında bogaza yakın aft çıkmış hiç bşley yeyıo içmiyor bugün 4. Günü Aftoral ve vitamın kullanıyorum ağrı kesıcı ile ama etkili olmadı Aft hala duruyor ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum başına gelen oldu mu
umaytoom poyrazalininanasi bize eczaneden yapma ilaç vermişti doktor onu ağız içine damlatıyordum ondan mı bilmiyorum ama kısa sürede geçmişti el ayak ağız hastalığı olmustu
poyrazalininanasi umaytoom ateşle birlikte aftı gördük el ayakta bişey yok ama bohazda bşr tane aft var 1 hafta dolumca geçmezse bi daha gidicem
umaytoom poyrazalininanasi bizim de boğazda dil ve damağında cikmisti geçti merak etmeyin geçiyor 1 haftaya geçer
poyrazalininanasi umaytoom umarım geçer çok acı verem bişeymiş be zayıfladı canı yandığı için mama böle içmiyor
eniyisimavi Yaklaşık 20 gün sürdü bizim 2 kez oldu dediğiniz yerde doktprumuz emzik biberon yapar dedi Aftamed diye bi jel aldırmıştı o iyi gelmişti
poyrazalininanasi eniyisimavi kullandığımız emzık yada biberon mu yapıyor Muş aynı anda 2 yerde mi yoksa farklı anlar damı
eniyisimavi Doktorumuz emzik biberon reddi yapar demişti ama bebeğim de meme reddi oldu yani emmeyi bırakmıştı memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyordu