happymomk Ya en azından geçici bir çözümü var mıdır bunun her hafta siliyorum hafiften geçiyor sonra gene aynı çok kötü görünüyor. Banyomu bile kapıyı açıp yapıyorum buhar olmasın içeride diye ama gene oluyor
bizzocone happymomk nem alıcı kullan ayiık olanlar var bir de direkt makinası var ben yatak odası için aldım bekonun makina iyi geldi ama banyo için makinaya gerek yok dersen aylık kullanımlık nem alıcılar var
Pamukhanim_ happymomk işe yarar mı bilmiyorum biz evdeki küf için aldık moldrox diye bir sprey eşim geçireceğine inanıyor pazar günü deneyecek. Birde beyaz sirke karbonat bu yıl için geçiriyor ama banyoda etkili olurmu bilmiyorum odalarda işe yarıyor
bizzocone bizzocone @happymomk https://ty.gl/2oksalb91ovoz Bu tarz kullanıp beğenenler var Ben bebek yatakodasında uyuduğu için makina almak zorunda kaldım
happymomk bizzocone aynı şeyden bahsediyorsak eğer 😄 işe yaramıyor diyen arkadaşlarım var bilemedim. Birde benim evim genel olarak küflü şuanda
happymomk Pamukhanim_ evet odalar için bende karbonat sirke denedim birkaç güne tekrar çıktı artık o odaları kapattık kullanmıyoruz. Taşınacağız ama zamanı var banyo tuvalet bir herkes giriyor diye bir şeyler yapmak istiyorum görüntüsü çok kötü . Spreyi de deneyeyim çok teşekkür ederim
happymomk bizzocone bunu bende gördüm ama işe yaramıyor diyen arkadaşlarım oldu. Hava temizleyici aldık yeni ama küflere bir faydası yok