pozitifzey Kızlar memleketten döndük yine gurbete Viyana’ya 2 buçuk yaş bebeyle ev berbat 😣 Off sizler nasıl yurutuyosunz süreci çok kafaya takıyorum çocuk durmuyor konusmuyorumda koca tarafıyla çocuğuda bırakamıyorum cıldırıcamm yaaa 😭😭😭
BongomyaPrensi pozitifzey bi hışımla kalkıp kendinize bi müzik açın ve süre tutun mesela 1 saat içinde valizleri boşaltacaginiz hedefini koyun bi bakarsınız daha hızlı bitti hatta kıyafetlerinizj bi uandan makinaya atıp onlar yikanana kadar siz evi süpürüp silin her bir iş yaptığınızda kendinize minik ödüller koyun mesela kahve veya çay içmek gibi Bebeğinizinde eline birşeyler verin si e yardım ederse eğlenir 🌸
pozitifzey mamacitaa_ evet valizler bosalınca dagıldı ortalık baya çamaşır bulaşık biyandan hayata devam derken ben topla bebiş dağıtıyor
pozitifzey mamacitaa_ karışıklıkta da kafam karışıyor bir oraya bir buraya ya ama azimle toparlamayada çalışıyorum hep biyandan
oylesinebiri__ pozitifzey ben önce içeriyi toplayıp süpürüp siliyorum valizleri fırsat buldukça boşaltirim
oylesinebiri__ pozitifzey rica ederim canım 🤗yavaş yavaş kendini yormadan yap halledersin sıkma canını
BongomyaPrensi pozitifzey rica ederim ❤️ bende genelde bu şekilde süre koyunca işlerimi hızlıca bitirebiliyorum yoksa sürekli yorgun yorgun oturuyorum ve bı kere oturdum mu kalkamıyorum ama bi hışımla kalkıp yapınca bi bakıyorum akmış gitmiş rutin oluşturun kendinize çok daha kolay oluyor günlük temizlikte bile 🌸
pozitifzey BongomyaPrensi evet çok haklısın dediğin gibi yapmak her konuda mantıklı Canm çok sağol tekrardan 🌸❤️